Dragi cetăţeni ai Văii Jiului

228
de Ziarul Vaii Jiului
Permiteţi-mi, în primul rând, să vă mulţumesc din suflet dumneavoastră, cetăţeni ai Văii Jiului, care duminică, 2 noiembrie a.c, prin votul acordat aţi dovedit că aţi avut încredere în candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.
Rezultatul de 56,04% în favoarea lui Victor Ponta, înregistrat în colegiul pe care îl reprezint (Colegiul 1, Circumscripţia electorală 22 Hunedoara), respectiv municipiile Petroşani, Vulcan, Lupeni şi oraşele Petrila, Aninoasa şi Uricani, este unul foarte bun, un rezultat cinstit, pe care Victor Ponta l-a obţinut pentru că este aproape de oameni, prezentându-le proiecte concrete pentru o viaţă mai bună.
De asemenea, mulţumesc primarilor din localităţile componente ale Văii Jiului care au prezentat foarte bine în faţa cetăţenilor programul electoral al candidatului Alianţei PSD-UNPR-PC, conştienţi că Victor Ponta este singurul care a demonstrat că este alături de administraţia locală pentru ca Valea Jiului să beneficieze de fonduri europene şi să-şi pună în practică proiectele majore propuse. Sunt convins că prin competenţa şi experienţa pe care le are, premierul Victor Ponta va contribui şi mai mult la bunăstarea cetăţenilor din poziţia de preşedinte.
Dragi cetăţeni ai Văii Jiului, suntem doar la jumătatea drumului, veniţi la vot şi pe 16 noiembrie 2014 pentru a vota cum ştiţi dumneavoastră cel mai bine: VICTOR PONTA PREŞEDINTE!
Al dumneavoastră,
Haralambie Vochiţoiu
Senatorul Văii Jiului

 

Comenteaza

Comenteaza