Petrila e nemulţumită de rezultatul meciului cu Ghiroda

536

Înfrângerea din partida tur a barajului de promovare în Liga a III-a, în faţa grupării ACS Ghiroda, i-a nemulţumit pe cei de la Inter Petrila. Atât antrenorul Aurel Moldovan, cât şi preşedintele Eugen Duma, au considerat că rezultatul e unul nedrept iar Paul Codrea, directorul tehnic al trupei din Timiş, crede că promovarea nu e jucată.

Tehnicianul campioanei hunedorene, Aurel Moldovan, a explicat eşecul prin faptul că echipa sa a ratat ocaziile pe care le-a avut şi crede că şansele de promovare sunt destul mici din cauza scorului înregistrat la final. „E nemulţumitor scorul, pentru că am jucat acasă. Am început meciul cu încredere şi am vrut să obţinem un rezultat bun, însă atât am putut. Acesta este fotbalul. Am avut ocazii să marcăm, am ratat, am avut bară, am greşit de două ori în faza de apărare şi ne-a costat acest meci. Sanse sunt până la cel de-al doilea meci, fiecare are importanţa lui. Dar şansele sunt mici după scorul înregistrat. Fotbalul e însă frumos şi se poate întâmpla orice. Suporterii au fost lângă noi tot campionatul. Pentru ei am fi vrut să avem un rezultat mai bun, chiar o victorie”, a spus Aurel Moldovan. În acelaşi timp, preşedintele Eugen Duma a apreciat că un rezultat de egalitate era mai echitabil. „Un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr. Chiar sunt foarte marcat că am pierdut, dar speranţa moare ultima. Noi nu ne predăm. Ne vom juca şansa până la capăt şi, cine ştie, poate ne îndeplinim visul. Ne dorim foarte mult să promovăm”, a spus Duma.

Paul Codrea: Nu ne considerăm încă învingători!
ACS Ghiroda este încă precaută, în ciuda victoriei cu 2-1, timişorenii, prin vocea directorului tehnic, Paul Codrea, afirmând că promovarea nu e decisă. „Am trăit meciul la intensitate maximă. Cred că felicitările echipei merg către antrenor, către Vlad Bura, care a făcut o muncă fantastică. Suntem puţin dezamăgiţi de autogolul luat în final, dar suntem fericiţi pentru victorie, pentru că asta ne doream şi e o victorie care ne face favoriţi pentru meciul retur. Noi ştiam că e o echipă bună, de calitate, cu toate că noi am avut ocaziile mai mari. şi în prima repriză puteam să avem 2-0. Am scăpat de două ori cu portarul, nu am dat gol. Ei au început mai bine repriza a doua, au avut şi ei şansele lor, dar aşa e în fotbal. Nu ne considerăm câştigători, suntem convişi că în meciul tur vom munci la fel de serios. Sperăm să câştigăm şi manşa retur”, a spus fostul internaţional român. (Ovidiu Mănăstire)

Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Comenteaza

Comenteaza