Fată dispărută, / Minoră din Petrila

354
O fată de 15 ani, din Petrila, a fost declarată dispărută, după ce tatăl său a anunţat autorităţile că aceasta nu s-a întors acasă şi nici nu a dat vreun semn unde ar fi.
Astfel, duminică, în jurul orei 20:30, la sediul Poliţiei oraşului Petrila s-a prezentat un bărbat din localitate, care a sesizat faptul că, în aceeaşi zi, fiica sa, Bianca Georgiana Titianu, în vârstă de 15 ani, a părăsit domiciliul în mod voluntar, spunând ca merge la o colegă pentru a-şi face temele, însă nu a mai revenit la domiciliu. La momentul dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată cu o geacă lungă, din material textil, de culoare albă, pantaloni tip colanţi de culoare neagră, şi o bluză tip helancă, de culoare neagră.
Semnalmentele minorei: înălţime 1,65 m, greutate 55-60 kg, păr lung, culoare roşcat închis, ochi albaştri, ten deschis, constituţie slabă, faţă ovală, bărbie ascuţită, are o cicatrice deasupra buzei superioare, în partea dreaptă, sub formă de zgârietură.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării persoanei în cauză, acesta fiind dată urmărire naţională şi în consemn la frontieră.
Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea fetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.
de Mihaela PETROŞAN

Comenteaza

Comenteaza