Femeie de 80 de ani, victimă a unui incendiu, internată în stare gravă la spital

222

Incendiu cu victime la Petrila. O femeie de 80 de ani a ajuns, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul de Urgenţă Petroşani cu arsuri pe 54 la sută din suprafaţa corpului.

„În dimineața zilei de marți, la ora 1:50 de minute am fost solicitați prin apel de 112 să intervenim în Petrila, pe strada Lunca numărul 4, unde a izbucnit un incendiu la o anexă gospodărească și un grajd. Ne-am deplasat la fața locului cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Incendiul s-a manifestat violent cu flacără deschisă. În urma incendiului o femeie de 80 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgență din Petroșani cu arsuri de gradul 2/3 pe 54% din suprafața corpului”,  a declarat, pentru GDD, Neculai Alexandrescu, șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila.

Femeia locuia în anexa respectivă, iar în locuințele de lângă erau rude ale acesteia. În interiorul grajdului se aflau depozitate două butelii, acestea au fost scoase afară, iar în jur de ora șase dimineața pompierii au reușit să stingă incendiul.

incendiu2

Potrivit pompierilor incendiul a fost produs de o sobă fără acumulare de căldură. La intervenție a participat și un echipaj de pompieri de la Detașamentul din Petroșani.

Medicii petroșăneni spun că femeia se află internată în Secția ATI a Spitalului de Urgență din Petroșani și că starea de sănătate a acesteia este foarte gravă.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza