Gazda – finalei Campionatului Naţional de Popice

237
de Loredana JUGLEA

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 10.00, şi duminică, 11 octombrie, de la ora 9:00, la sala de popice din Petrila va avea loc Finala Campionatului Naţional pentru fete, eveniment la care vor participa 40 de sportive.

Petrila se află la cea de-a patra competiţie de acest gen pe care o găzduieşte. După această finală, cocheta sală va mai găzdui săptămâna viitoare şi o finală de juniori.

În ceea ce priveşte echipa de popice, masculin, pregătită de Marcel Dobrică, aceasta a debutat cu o înfrângere la Iaşi în primul meci din acest sezon. Petrilenii au pierdut cu 7-1, dar pentru ei se anunţă un campionat interesant. Şi asta pentru că au făcut o achiziţie deloc de neglijat. Interul se va putea baza pe serviciile lui Flavius Banga, un sportiv de 29 de ani care a evoluat trei ani sub culorile echipei Siderurgica Hunedoara şi o bună perioadă de timp a jucat în Germania.

„Am încredere în jucătorii pe care îi am, campionatul este abia la început”, a declarat antrenorul Marcel Dobrică. Tehnicianul care pregăteşte şi lotul naţional al României spune că în luna decembrie va avea o acţiune cu naţionala, când va pleca într-un cantonament la Poiana Braşov.

Comenteaza

Comenteaza