Gheorghiță Iorga declarat oficial candidatul PRM pentru Primăria Petrila

304

PRM Hunedoara și-a revizuit două dintre opțiunile pentru alegerile din vara acestui an, schimbând candidații de la Petrila și Lupeni.

PRM-iștii hunedoreni l-au reactivat pe Gheorghiță Iorga, fost PSD și PNL, la Petrila, în timp ce la Lupeni merg pe mâna lui Călin Stoica Napău.

”În urma unor sondaje interne realizate de studenți de la sociologie, membri PNL, a verificării bazei de date și nu în ultimul rând al discuțiilor purtate în orașe, am găsit ca soluții mai bune și chiar ne propunem câștigarea primăriilor”, a spus, marți, Emanoel Andronache, cel care trebuia să candideze pentru Primăria Petrila.

Gheorghiță Iorga, care a mai fost consilier local la Petrila, speră chiar la poziția de primar, afirmând că are o echipă puternică în spate.

”Nu am vrut să mai fac politică pentru că am avut de tras din ceea ce am pățit în cele două partide mari, PSD și PNL, din cauza faptului că mi se impunea să ridic mâna la comandă. M-am întors în politică, m-am înscris în PRM pentru a încerca să fac figura pe care am făcut-o în 2008 cu PNL când am câștigat trei consilieri locali, unul dintre ei devenind viceprimar.  Am să mă confrunt cu domnul Păducel (Ilie Păducel, primarul în funcție-n.r.) și încerc ca cel puțin să scoatem 3-4 consilieri și primăria. Știm ce avem de făcut, suntem organizați”, a declarat, marți, Gheorghiță Iorga, candidatul PRM pentru Primăria Petrila la alegerile locale din luna iunie.

Acesta spune că a ales PRM pentru a se reîntoarce în politică, pentru că nu îi ”pune nimeni pumnul în gură”.

Și la Lupeni PRM a schimbat candidatul, pe Ionul Năsălean, cu Călin Stoica Napău.

”Eu zic că faptele vor fi cele care vor vorbi cel puțin la Lupeni. Consider că la Lupeni a venit și vremea schimbărilor având în vedere că de 20 de ani, mai bine spus 16 ani, se perindă ce se perindă, mai bine spus niște personaje, mă refer strict la funcția de primar”, a spus Napău.

Candidatul PRM pentru Primăria Lupeni spune că a intrat în acest partid datorită ”nucleului de bază care se păstrează de mult timp” și pentru că ”sunt foarte mulți tineri pe care nu politica i-a determinat să intre în partid”.

Președintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache, cel care inițial trebuia să cnadideze la Primăria Petrila, spune că va candida la Consiliul Județean Hunedoara.

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza