Ilie Păducel: Toate sediile de partid au contracte de închiriere cu administraţia locală

257

Primarul oraşului Petrila, Ilie Păducel, a dispus verificarea tuturor sediilor de partid de pe raza administraţiei locale pe care o conduce.

Miercuri, reprezentanți ai Primăriei Petrila au controlat toate spațiile în care funcționează partidele politice.

”Am verificat dacă aceste sedii de partid au contracte de închiriere. Au contracte de închiriere toate partidele politice care au sedii la parterul blocului 40, au plătită chiria și e obligația partidelor ca să-și facă contracte la utilități”, a  spus primarul social-democrat de la Petrila.

Numai că, în mod normal, contractele de închiriere a spațiilor se fac în două exemplare, unul pentru chiriaș și unul pentru cel care închiriază. Așa că nu se explică deranjul celor din primărie pentru a se deplasa la sediile partidelor politice, putând verifica existența contractelor de închiriere cu organizațiile politice chiar într-un birou al administrației locale.

La o săptămână după ce șeful social-democraților petrileni a afirmat pentru GDD că sediul partidului pe care îl conduce funcționează într-o mare ilegalitate, la primărie a apărut și contractul de închiriere. Primarul de la Petrila, Ilie Păducel – coleg de partid cu Gheorghe Bobar –  spune că există contract de închiriere.

”Are contract PSD-ul valabil până în 2016. Pentru PSD am verificat și am întrebat personal. Nu știu de ce nu știa domnul Bobar. Puteți veni la primărie să îl vedeți. Eu, în calitate de primar al orașului și administrator al domeniului public, am interes să se plătească chiriile, să nu fie, vorba aia, înșelat statul”, a declarat, joi, pentru Gazeta de Dimineață, Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Sediul PSD Petrila a fost debranșat, săptămâna trecută de la curent, în urma unei reclamații făcută de UNPR, după ce partenerii de alianță ai social democraților au constatat că au un consum mult prea mare de energie electrică.

 

”Noi nu am făcut contract cu curentul și ne-a dat sediu și nici măcar pe sediu nu am făcut contract cu primăria. Ne-a dat sediul, am stat de l-am amenajat, l-am aranjat… Noi am plătit chiria, dar nu am făcut actele considerând că primarul, dacă e la noi, rezolvă el”, spunea, pentru GDD, pe 7 ianuarie,  șeful PSD Petrila, Gheorghe Bobar.

 

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza