În derby-ul „momârlanilor”: Inter Petrila – Hercules Lupeni / Voicu face apel la sportivitate

249
de Loredana JUGLEA
Cel mai aşteptat meci al rundei de sâmbătă, din Liga a IV-a Hunedoara, este cel dintre Inter Petrila şi Hercules Lupeni.
Între cele două combatante există o rivalitatea formată în timp, astfel că jocul se anunţă a fi foarte animat.
Hercules Lupeni se confruntă cu ceva probleme legate de accidentarea unor jucători, în timp ce Interul stă mai bine din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, ambele echipe au în componenţă oameni de-ai locului, momârlani la origini, care încă mai ţin la tradiţiile de altădată.
Dan Voicu, antrenorul celor de la Hercules Lupeni, face apel la sportivitate şi fie ca cel mai bun să câştige: „Îmi doresc ca acest meci să fie lipsit de incidente, să nu se mai întâmple ca jucătorii să se accidenteze ca în alte dăţi. Să fie un joc sportiv, la care lumea să nu vadă circ. Cel mai bun să câştige şi evident că noi ne dorim să câştigăm acest joc“, a declarat Dan Voicu.
De partea cealaltă, antrenorul secund al Interului, Adi Câmpeanu, vrea ca trupa sa să câştige, mai ales că echipa petrileană vine după o înfrângere neaşteptată în etapa trecută la Brad.
„Din punctul meu de vedere nu este un joc al rivalităţilor. La Brad am pierdut pe mâna noastră. Sper că de data aceasta să ne spălăm păcatele. Ne dorim victoria. Au revenit la echipă şi jucătorii plecaţi la muncă: Bocu, Dobre şi Duma. Suntem în efectiv complet”.
Partida va începe la ora 11:30.
Celelalte meciuri: AS Aurul Certej – ACS Minerul Uricani; Metalul Crişcior Brad – CS Vulcan; CSM Jiul  Petroşani – Victoria Călan; CNS Cetate II Deva – CS Gloria Geoagiu; Retezatul Haţeg – „U” Petroşani.

Comenteaza

Comenteaza