Interviu. ECUSON DE INDEPENDENT: GHEORGHE BOGDAN URDEA

484

1. Te sperie ecusonul de independent? Adică te simţi singur împotriva tuturor în lupta pentru Primăria Petrila?

Nu mă sperie ecusonul de independent şi ştiu că nu sunt singur împotriva tuturor, după 26 de ani de conducere a partidelor politice cred că, comunitatea ar trebui să fie „partidul” primarului.

2. Când te uiţi în oglindă câte persoane vezi? Ce ți-ar plăcea să nu arate oglinda ta?

 Una singură pe mine omul. Trecerea timpului.

3. De ce primar? Pentru vizibilitate? Pentru soclul pe care este ridicat primarul la nivelul comunităţii? Pentru influenţă? Pentru demonstrarea potenţialului individual care ar putea crea un motor pentru o comunitate în amorţire?

Primarul nu trebuie să stea pe un soclu ci să fie alături de cetăţeni, în slujba lor. Sunt aici doar pentru a demonstra potenţialul meu şi pentru a-mi pune în practică cunoştinţele pentru a coagula comunitatea şi împreună să pornim motorul şi să facem ceva pentru dezvoltarea localităţii.

4. Cum ar trebuie să arate locuinţa unui primar? La ce etaj ai simţi confortul funcţiei?

Simplă, cu multe cărţi, din diferite domenii de activitate, primitoare, căldă. De la parter la ultimul etaj confortul este acelaşi dacă ştii cum să ţi-l faci.

Calități: Adaptabil, Loial, Responsabil

5. Să ne imaginăm o situaţie de lucru. Dimineaţă zbuciumată. Școlile au rămas fără agent termic, temperaturile sunt sub 0 grade, o alunecare de teren a blocat una din intrările în oraş şi un investitor important vine cu o echipă de specialişti să vadă confortul, siguranţa şi potenţialul zonei pentru a dezvolta în Petrila. Cum gestionezi?

Cu ajutorul echipei din care fac parte aş începe prin remedierea sistemului de încălzire la grădiniţe, şcoli şi liceu, apoi cu echipe de la firma de salubrizare, pompierii voluntari, agenţii economici sau voluntari din cadrul comunităţii am descongestiona drumul de acces, apoi împreună cu echipa am avea întâlnirea cu potenţialul investitor.

6. Când te uiţi în ochii oamenilor pe stradă ce îţi vine să spui prima data? Votează-mă! Ştii că eşti atât de singur şi fără ajutor! Ce păcat că nu vrei sa te dezvolţi individual! Hai la muncă, amândoi suntem mai utili.

Hai la muncă, amândoi suntem mai utili.

Defecte Sincer, Încăpăţânat, Timid

7. De cine ți-e frică? De Bau-Bau sau de Ileana Cosânzeana?

Împăratul Roşu.

8. Când spui Gheorghe-Bogdan Urdea oamenii trebuie sa vadă un….

Om care vrea dezvoltarea şi modernizarea comunităţii.

9. Cea mai mare nemulţumire a cetăţeanului Gheorghe-Bogdan Urdea față de locul în care trăieşte…

Lipsa de implicare şi letargia oamenilor care ar avea ceva de zis în comunitate.

10. Ce înseamnă Petrila?

Viitorul, tradiţia, originea. 

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza