Ion Vasile Simion, numit director la Mina Petrila

585

Noul director al Minei Petrila este  Ion Vasile Simion. Numirea a fost făcută, marţi, de directorul general al SNÎMVJ, Aurel Anghel.

În condiţiile date, postul de inginer şef electromecanic, deţinut până marţi de Simion, va fi ocupat de Nicolae Rădescu, care a fost adus la mina Petrila din cadrul aparatului de la SNÎMVJ.

Numirea unui nou director la mina Petrila a fost necesară după ce Constantin Jujan a fost numit, prin ordin de ministru, director general al Complexului Energetic Hunedoara.

La mina Petrila ar fi trebuit să ajungă director, în urma negocierilor, fostul director general adjunct al CEH, Nicolae Drăgoi. Acesta a depus cerere de angajare la SNÎMVJ, pe care directorul general al societății pe închideri, Aurel Anghel, a scris „că se aprobă cu hotărârea Consiliului de Administrație”

Cum sindicatele și minerii de la Petrila s-au opus angajării lui Drăgoi la SNÎMVJ, postul de diector al unității miniere i-a revenit lui Ion Vasile Simion.

Consilier local la Petrila, Simion Ion Vasile este membru PSD. A fost consilier și din partea PC în legislativul de la Petrila, până la momentul în care, împreună cu Gheorghe Bobar a făcut saltul la PSD.

Gazeta de dimineata

 

 

 

Comenteaza

Comenteaza