La Festivalul Naţional „Melody Star”: / Petrileanca Ioana Edera Daniliuc

249
Printr-un proiect de hotărâre iniţiat de viceprimar şi consilierii Cornel Preda, Marius Heljiu şi Ionel Scărişoreanu, Ioana Edera Daniliuc, eleva de 7 ani, va primi de la bugetul local suma de 1.000 lei, în vederea participării la Festivalul Naţional „Melody Star”, care se va desfăşura la Bucureşti în această lună şi va cuprinde trei secţiuni. 
La şedinţa ordinară de luna trecută, fostul consilier local Daniliuc, tatăl elevei, a precizat faptul că eleva va fi îmbrăcată într-un frumos port tradiţional momârlănesc „şi va reprezenta cu cinste oraşul Petrila şi pe locuitorii ei”. Acest lucru, combinat şi cu faptul că tânăra de doar 7 ani a participat în decembrie 2014 la Festivalul Naţional de Muzică „Stelele Tinereţii”, unde a obţinut o binemeritată menţiune, demonstrând astfel talentul ei, i-a făcut pe consilierii locali să propună un proiect la şedinţa extraordinară de miercuri, ca s-o sprijine „pe cea care ne va reprezenta Petrila la Bucureşti îmbrăcată în minunatul port momârlănesc, o micuţă transformată într-un bun ambasador al zonei noastre şi, mai ales, al oraşului nostru, căreia îi dorim succes”, după cum s-a exprimat în şedinţa ordinară Cornel Preda, şeful comisiei de cultură.
Cum şi primarul a avut la şedinţa res­pectivă doar cuvinte de laudă pentru fetiţă, la fel şi consilierii Temneanu, Bălănesc şi Heljiu, susţinerea elevei a fost totală şi s-a transferat în acest proiect aprobat în unanimitate de toţi consilierii locali. Baftă la festival, Ioana, şi să ajungi acasă, dacă se poate, cu premiu… Poate chiar cu cel mare!

Comenteaza

Comenteaza