La Winter Challenge Izvorani / Locuri fruntaşe pentru sportivii de la San Montan Petrila

264
de Loredana JUGLEA
Sportivii de la „San Montan” Petrila (preşedinte Erika Santa) au luat parte la concursul de triatlon şi duatlon „Winter Challenge 2016”, care a avut loc la Izvorani.
Peste 500 concurenţi
Evenimentul a reunit peste 500 de concurenţi. „San Montan” a participat în concurs cu patru sportivi. La triatlon, Andrei Mititelu s-a clasat pe locul I la categoria sa de vârstă, cu un timp de 56 de minute şi 7 secunde. Tănase Tekar s-a clasat pe locul secund, la triatlon, cu un timp de 1 oră şi 4 minute. Un comportament bun au avut Ion Bârnea (triatlon) şi Adrian Tuduriu (duatlon).
„Parângul Night Challenge”
este un alt eveniment la care sportivii de la „San Montan” au luat parte. Georgeta Manolache, Ion Radu, Florin Niţă şi Eduard Anger au avut evoluţii bune. „Sunt foarte mulţumită de evoluţia lor, chiar dacă nu au fost pe podium. Ei şi-au îmbunătăţit timpii faţă de anul trecut”, a declarat Erika Santa, preşedintele San Montan Petrila.
Acţiune caritabilă
Şi pentru ca lungul week-end să fie încheiat cu bine de către sportivii petrileni, aceştia au făcut şapte suflete fericite în cadrul unei acţiuni caritabile organizate chiar de către sportivii de la „San Montan” Petrila. Aceştia au donat haine, alimente, jucării şi bani unei familii nevoiaşe din Petrila cu şapte copii. De altfel, „San Montan” Petrila a mai organizat astfel de acţiuni caritabile şi în luna decembrie a anului trecut, când mai mulţi copii din familii nevoiaşe din Vale au primit cadouri.

Comenteaza

Comenteaza