Locuitorii din cartierul 8 Martie alertați de un miros puternic de gaz

237

Un miros puternic de gaz,  pe o suprafață de 300 de metri, în zona Școlii Gimnaziale numărul 5, i-a speriat pe petrilenii ce locuiesc în cartierul 8 Martie. Aceștia au anunțat pompierii.

„Am primit apel prin 112 în jurul orei 21:00, ne-am deplasat imediat la fața locului cu o autospecială de stingere incendiu și am constatat că într-adevăr există un miros puternic de gaze. Am realizat un perimetru de siguranță și au venit și colegii de la E-on Gaz, care au început să verifice despre ce este vorba. Aceștia au admis în final că este miros de gaz lichefiat, de la butelie și că nu este vorba despre gaz natural și că probabil a fost vorba de o descărcare de butelie îi acea zonă. Nu s-a putut constata perimetrul exact de unde provenea mirosul, iar cei de la E-on au rămas la fața locului pentru a face verificări”,

Potrivit sursei citate, echipajul de pompieri s-a retras atunci când s-a asigurat că nu este vorba despre nicio situație ce ar putea pune în pericol viața oamenilor din acea zonă.

În această săptămână, este a doua alarmă în cartierul 8 Martie ce îi pune pe drumuri pe pompieri, în cazul celei dintâi fiind vorba despre niște cabluri de televiziune și internet ce s-au scurtcircuitat, fără să fie vorba despre vreun pericol.

 

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

 

Comenteaza

Comenteaza