Moș Crăciun, darnic cu micuții de la „Salvați copiii”

203

Organizația „Salvați Copiii” filial Hunedoara a fost vizitată de Moș Crăciun în această perioadă. Fie că a venit prin intermediul unor grupări politice, fie prin  intermediul autorităților locale sau al unităților de învățământ, Moșul a venit încărcat cu daruri.

„Mulțumim tuturor celor care au venit în sprijinul Organizației Salvați Copiii Filiala Hunedoara, în preajma sărbătorilor de iarnă, cu daruri pentru copiii beneficiari, în cadrul acțiunii „Deschide-ți inima, creștine!”. Mulțumim PNL Petrila, Primăriei Petrila, Asociației Caritas Petroșani, Colegiului Național Mihai Eminescu Petroșani, Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, Școlii Gimnaziale I.D. Sîrbu Petrila și Școala Gimnazială Nr. 6 Petrila”, a declarat, pentru GDD, Valeria Popescu, președintele Organizației Salvați Copiii subfiliala Petrila.

De la Primăria Petrila copiii au primit pe lângă pachetele oferite persoanelor nevoiașe din oraș și pachete consistente copiilor beneficiari ai Salvați Copiii. De la Asociația Caritas au primit pachete, în jur de 225 de copii de la Petrila și 66 de copii de la Lupeni. Și elevii și profesorii de la unitățile de învățământ au donat fiecare pachete cu dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite pentru ca cei mici să poată avea un Crăciun fericit în familia lor.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza