Petrila. O fetiţă şi tatăl ei au fost răniţi. Maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpa.

278

O fetiţă de 10 ani şi tatăl ei, care coborau de la o stână din zona Muncelul Birăonilor din Petrila, au ajuns, duminică seara, la spital. Aceștia se aflau într-o mașina de teren care s-a răsturnat pe un drum forestier. Cei doi mergeau dinspre zona Cimpa înspre Muncelul Biraonilor, când bărbatul de 44 de ani a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat într-o propastie, pe o pantă cu înclinație de aproximativ 60 de grade. În cădere mașina s-a izbit de mai mulți arbori.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă atât a conducătorului auto, cât şi a unei pasagere din autoturism în vârstă de 10 ani, din oraşul Petrila, ambii fiind transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pentru extragerea victimelor din autovehiculul avariat au fost solicitat sprijinul jandarmilor montani şi al reprezentanţilor Salvamont Hunedoara”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

Portrivit medicilor de la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul din Petroșani, starea celor doi este stabilă, ambii fiind conștienți.

„Au fost cazuri de urgență majoră. Fetița a suferit o fractură însă este conștientă fiind internată pe secția de Ortopedie ATI, iar bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o serie de politraumatisme în alte regiuni ale corpului”, a declarat, pentru GDD, duminică seara, Ioan Ienea medic UPU SMURD Petroșani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului de 44 de ani.

Iulia BĂLUȘĂ

 

Comenteaza

Comenteaza