Petrila. O nouă investiție pentru amenajarea unei zone de agrement

421

Primăria Petrila a încheiat la ședința ordinară de marți o asociere cu o firmă privată din  localitate. Firma privată locală dorește să facă o investiție și să transforme fosta microcarieră din Jieț în zonă de agrement.

„Este vorba despre o asociere cu o firmă privată care a cumpărat o parte din terenul și o parte din balta de la Jieț unde a fost microcariera Jieț și o parte o are Primăria în proprietate. Ne asociem cu firma respectivă și ei vor amenaja acolo o zonă de agrement pentru cetățenii din orașul Petrila și nu numai”, a declarat Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Primăria nu va contribui financiar la această asociere, doar partea de teren de care firma are nevoie va fi oferită de către Primărie.

„Tot ce înseamnă investiție și construcție se va face de către firma respectivă. Este o firmă din Petrila și ne bucură acest fapt, eu zic că este bine că sprijinim investitorii sau cetățenii care sunt în Petrila și care vor să mai dezvolte și alte proiecte. Orice investiție duce la crerea de locuri de muncă”, a mai spus Păducel.

Termenul când vor începe lucrările la această investiție va fi stbilit de firma privată.

Iulia BĂLUȘĂ

Comenteaza

Comenteaza