O nouă posibilă conducere la o firmă de gospodărire aflată în insolvență

275

PNL Petrila spune că, deși societatea locală de gospodărire Edil Urban se află în stare de insolvență, administrația locală și un grup de consilieri locali încearcă să readucă în discuție înființarea unui post de conducere în cadrul acestei firme.

„Grupul consilierilor PNL și Organizația PNL Petrila rămân consecvenți poziției adoptate pe acest subiect, considerând că în condițiile economice în care se află societatea Edil Urban Petrila nu se justifică înființarea acestui nou post de conducere. Mai mult, având în vedere faptul că majorarea tarifelor la gunoi a fost argumentată cu lipsa resurselor financiare, în mod evident crearea unui nou post de conducere contravine principiilor pe care se bazează însăși procedura  de reorganizare judiciară a societății”, comunică reprezentanții organizației PNL Petrila.

Primarul orașului este de o altă părere și spune că nu s-a discutat despre înființarea unui post de conducere.

„Nu am avut niciodată această inițiativă și nu știu despre ce este vorba. Într-adevăr Edil Urban se află în insolvență și eu urmăresc cu lux de amănunte modul de respectare a graficului de plată a datoriilor către bugetul de stat și bineînțeles că nu se justifică în situația în care este Edilul să mai înfințăm posturi de conducere. Da se justifică să mai angajăm personal muncitor, se justifică diversificarea activității, a producției, dar nu se justifică angajarea de personal de conducere. Aceasta este părerea mea ca primar al orașului”, a declarat, pentru GDD, Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Potrivit celor din PNL Petrila, înființarea unui nou post de conducere contravine intereselor cetățenilor din orașul Petrila, iar în acest sens grupul de consilieri ai PNL se vor opune oricărei încercări de validare a unei alte organigrame a societății de gospodărie în Consiliul Local și atrage atenția că astfel de practici nu pot fi tolerate.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza