O tânără acuză trei bărbaţi că au violat-o

242

O tânără din Petrila, în vârstă de 22 de ani, îi acuză pe trei prieteni de-ai ei că au violat-o şi au jefuit-o.  Fata a plecat împreună cu cei trei băieți la o căbănuță din localitatea Cimpa, unde voiau să petreacă, însă lucrurile au luat o altă întorsătură.

„Am fost sezisați de faptul că o persoană de sex feminin a fost violată de trei persoane într-o căbănuță din zona Cimpa. Din primele verificări a rezultat faptul că fata a plecat de bună voie cu cei trei la căbănuță. Ulterior s-a reclamat violul și furtul unei sume de bani din buzunar. Urmează să facem cercetările și verificările în cauză, iar în funcție de rezultatul verificărilor să propunem măsurile legale la parchet”, a declarat, Alexandru Scafariu, adjunctul comandantului de la Poliția Petrila.

Potrivit polițiștilor, cei trei băieți erau cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Tânăra a plecat singură de la acea căbănuță și a reclamat violul la poliție în noaptea dinspre miercuri spre joi, în jurul orei 1:00, dar și faptul că i s-au furat 150 de lei din buzunarul hainei.

Din primele verificări, polițistii au spus că fata nu a fost reținută cu forța acolo. Fata a mai povestit la poliție și că a fost agresată.

Raportul medico-legal va stabili dacă fata spune adevărul.

Iulia BĂLUȘĂ

 

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza