O tânără din Petrila,/ Agresată, violată, tâlhărită?

243
de Corneliu BRAN
În noaptea zilei de 14, în jurul orelor 22:00, o patrulă mixtă, formată din doi agenţi de poliţie locală şi doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila, a fost sesizată să se deplaseze în zona Cimpa, de G.M., de 21 de ani, domiciliată în Petrila, Cartierul 8 Martie. Aceasta a susţinut că a fost violată şi bătută de trei indivizi.
„Patrula mixtă s-a deplasat la o cabană din Cimpa, unde la faţa locului au întâlnit, într-adevăr,  tânăra, precum şi pe unul dintre cei trei presupuşi violatori. Acolo ea a povestit ce s-a întâmplat, susţinând că, pe lângă viol şi bătaie, ar fi fost jefuită şi de o anumită sumă de bani. După aceea, patrula a condus-o pe tânără acasă, iar dimineaţă, din câte am înţeles, femeia a depus plângere la Poliţia Oraşului Petrila. Mai vreau să vă spun că cei trei bănuiţi sunt tineri de-ai noştri din Petrila, toţi cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani”, ne-a declarat vineri Gheorghe Bogeanu, comandatul Poliţiei Locale Petrila.
Dorind să aflăm mai multe legate de acest caz, am stat de vorbă duminică şi cu comandantul Poliţiei Oraşului Petrila, comisarul şef Ovidiu Zaharie.
„Cazul este în cercetare. S-a deschis un dosar penal după plângerea făcută de tânăra de 21 de ani, din dimineaţa zilei de 15 ianuarie. Ofiţerii de la judiciar au condus-o şi la spital. Între timp, au fost audiaţi şi cei trei presupuşi violatori, care sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate, urmând ca rezultatele anchetei să fie finalizate spre sfârşitul săptămânii care urmează”, ne-a declarat comandatul poliţiei petrilene.
Rugat să ne spună cum a ajuns, totuşi, tânăra, practic de bunăvoie, la respectiva cabană din Cimpa, comisarul şef ne-a declarat: „din câte am înţeles erau prieteni, deci se cunoşteau bine”. Tot din discuţia cu comisarul şef am înţeles că fapta, dacă se constată că a fost comisă, a venit şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice de către bănuiţi.
Nu ne rămâne decât să aşteptăm concluziile anchetei şi să vedem dacă cei trei petrileni vor fi trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, tâlhărie şi agresiune fizică.

Comenteaza

Comenteaza