Organizaţia PNL Petrila se subţiază de la o zi la alta . Alţi 11 membri din Biroul Politic Local au demisionat

349

Natalia Bumbac

O parte din Biroul Politic Local al liberalilor din Petrila a demisionat ieri din partid, fiind vorba de 11 mebri din vechiul PNL. Motivul plecării vechilor liberali din organizaţia locală ar fi încălcarea gravă a statutului partidului şi a Decalogului, un set de criterii pe care candidaţii la alegerile locale ar trebui să le îndeplinească. Conform unor surse din partid, cei 11 foşti liberali se vor înscrie în PSD şi vor fi urmaţi de alţi foşti colegi. În componenţa Biroului Politic Local al PNL Petrila au rămas 30 de membri, care provin din vechiul PDL.

Demisia celor 11 liberali din PNL Petrila a fost confirmată de preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău. „Este o consecinţă a prlecării lui Costel Avram (foto) din PNL, marea majoritate a acestora fiind angajaţi ai SC Apa Serv Valea Jiului SA. Fiecare plecare este regretabilă, dar este o alegere personală. Biroul Politic Local al PNL Petrila va fi completat cu membri supleanţi”, a declarat preşedintele PNL Hunedoara.
Reamintim că zilele trecute, Costel Avram, fost preşedinte al PNL Petrila, coordonator al liberalilor din Valea Jiului şi vicepreşedinte al PNL Hunedoara, a anunţat printr-un comunicat că demisionează din partid. Tensiunile din PNL Petrila au plecat de la desemnarea drept candidat din partea liberalilor la primăria oraşului a actualului primar Ilie Păducel, fost membru PSD.

Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Comenteaza

Comenteaza