Pentru „San Montan” / Locuri fruntaşe

250
de Loredana JUGLEA
La finele săptămânii trecute, sportivii de la „San Montan” au luat parte la mai multe concursuri naţionale, printre care „Transalpina Winter Bike” şi „Aiud Maraton”.
La prima competiţiei, „San Montan” Petrila a fost reprezentată de Andrei Mititelu, care a şi obţinut primul loc la general la traseul „Elite” şi de Andrei Santa, care a obţinut un loc secund la traseul „Profi”.
La „Aiud Maraton”, „San Montan” a fost prezent cu 10 sportivi. Georgeta Manolache, Florin Niţă, Andrei Cernăianu, Cristi Cernăianu, Ion Radu, Ion Bârnea, Elena Ştefănoaică, Florin Râmniceanu, Adrian Tuduriu şi Eduard Anger au fost cei prezenţi în competiţie.
În concurs, Georgeta Manolache a reuşit să ocupe un loc secund la general la traseul de maraton. Şi ceilalţi sportivi au avut un comportament deosebit menţionându-l, aici, pe juniorul de 11 ani, Andrei Cernăianu.
„Au fost concursuri reuşite pentru sportivii noştri, care au încheiat week-end-ul cu o drumeţie de la Groapa Seacă la Huluzu”, a declarat Erika Santa, preşedintele „San Montan” Petrila.

Comenteaza

Comenteaza