Persoană încarcerată în urma impactului dintre un Volvo și un BMW

242

Un tânăr a rămas încarcerat după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un altul al cărui șofer a întors fără să se asigure. Victima a ajuns la Spitalul de Urgență Petroșani, iar șoferul vinovat a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un BMW și un Volvo s-au ciocnit, miercuri la prânz, pe raza orașului Petrila, de vină fiind, potrivit polițiștilor șoferul de pe BMW care a întors fără să se asigure.

”Accidentul s-a produs din cauza neasigurării la schimbarea direcției de mers a conducătorului BMW. Acesta venea dinspre Petroșani spre Petrila și a vrut să întoarcă în zona Centrului de asistență socială unde există o parcare. A semnalizat, nu s-a asigurat că de pe contrasens vine o mașină și a efectuat virajul la stânga pentru a întoarce. A fost acroșat de un Volvo care venea regulamentar dinspre Lonea”, a declarat, miercuri, pentru Gazeta de Dimineață, Ovidiu Zaharie, comandantul Poliției Petrila.

În urma impactului BMW-ul a fost aruncat câțiva metri pe contrasens, în timp ce autoturismul marca Volvo s-a izbit violent de un autobuz parcat în apropierea Centrului de asistență socială.

Șoferul de pe Volvo a rămas încarcerat, în urma impactului picioarele acestuia rămânând blocate sub bordul mașinii. Pentru a-l scoate din mașină a fost nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare. Ulterior, tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență Petorșani pentru investigații medicale.

Polițiștii spun că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool. Tânărul care conducea BMW-ul s-a ales însă cu permisul suspendat și dosar penale de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

Mihaela MIHAI

Foto: Marius Alexandru STROE

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza