Petrileanca MARIANA PADUCEL / Şi-a urmat tatăl în politică, dar a ales un partid în cădere liberă

362

Mariana Păducel, fiica primarului din Petrila, Ilie Păducel, nu a stat departe de politică însă, în conjunctura actuală, a ales partidul nepotrivit.

Mariana Păducel este, de curând, preşedinta Organizaţiei de Femei a UNPR Petroşani, care numără, potrivit informaţiilor GDD, 110 membre. În sală, la Adunarea Generală de Constituire a Organizaţiei UNPR de Femei Petroşani, au fost, însă, doar 60 de reprezentante ale partidului condus de generalul Gabriel Oprea, iar Mariana Păducel a  fost singura candidată la această funcţie.

Proaspăta preşedintă a femeilor UNPR din Petroşani  îşi urmează tatăl în cariera politică, dar nu şi în partid. Ilie Păducel face parte acum din PSD şi este cel mai longeviv primar din Valea Jiului şi printre cei mai „vechi” din ţară, fiind în fruntea administraţiei locale încă din 1988. La PSD a ajuns în 2013, iar anterior a mai fost prin Partidul Democrat şi, ulterior, în Partidul Democrat – Liberal. Nu a  fost, însă, niciodată în UNPR şi probabil nici nu prea mai are timp sa facă acest pas, în condiţiile în care partidul generalului Oprea este în cădere liberă, iar un sondaj de opinie îl creditează acum, în plin scandal politic, u doar 2% din opţiunile de vot ale românilor.

Carmen Cosman – Preda

Gazeta de dimineata

 

 

Comenteaza

Comenteaza