Petrileanul Andrei Mititelu a cucerit podiumul de la DHS Corvin MTB Maraton

257

Andrei Mititelu s-a făcut din nou remarcat la o competiție de ciclism. Acesta a participat în week-end la DHS Corvin MTB Maraton, competiție unde elementul de spectaculozitate a fost redat de traseul XCO, cu o lungime de trei  kilometri. Ineditul acestui traseu este acela că se desfășoară în jurul Castelului Corvinilor, cu trecere prin curtea interioară a acestuia.

„La DHS Corvin am avut doi participanți Andrei Nicolae Mititelu a luat locul III la categoria lui de vârstă în cadrul cursei XCO, o cursă unde bicicliștii sar peste tot felul de podețe și peste tot felul de obstacole, iar duminică a luat locul trei la varianta XCL 30 de kilometri .Performanța  lui Andrei Mititelu ne impresionează pentru că a urcat pe podium alături de campioni balcanici, el fiind un amator”, a declarat, pentru GDD, Erika Santa, președintele Asociației San Montan Valea Jiului.

Traseul  parcurs de Andrei Mititelu avea trei kilometri  cu o diferenţă de nivel de 120 m, defășurându-se în jurul Castelului Corvinilor, o porţiune din acesta trecând prin curtea exterioară a acestuia.

Printre participanți a mai fost un membru al Asociației San Montan, Adrian Tuduriu care a reușit să se claseze în primii 30 din peste 192 de participanți.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza