Petrileanul ANDREI MITITELU

259

În frunte la a doua participare cu suișuri și coborâșuri. Petrileanul Andrei Mititelu a fost din nou pe prima treaptă a podiumului la al doilea triatlon Din viața lui sportivă. Acesta a dat curs provocării lansate de timișorenii de la Club Sportiv Triatlon Team Timișoara și alături de colegul său Ion Bârnea din Vulcan s-au înscris la Triatlonul Lacului Surduc.

Triatlonul din zona de vest a țării a adunat 65 de sportivi din județul Timiș, din alte județe precum Hunedoara, Bihor, Sibiu, Arad și din capitală.

În cadrul triatlonului vor exista trei categorii de probe: proba sprint (750 m înot, 15 km bicicletă – diferență de nivel aproximativ 250 metri, patru kilometri alergare), proba olimpică open (1500 metri înot, 30 kilometri bicicletă – diferență de nivel aproximativ 500 metri, opt kilometri alergare) și ștafetă pe distanţa sprint și pe distanță olimpică.

„Am participat la proba de sprint care însumează 750 metri înot, 15 kilometri bicicletă și patru kilometri alergare. De la proba de înot am ieșit al cincilea din apă cu un timp de 10 minute, iar la proba de bicicletă am scos timpul de 39 de minute cu care am recuperat și am pus un avans de cinci minute față de ocupantul locului II. La proba de alergare am reușit să termin în 21 de minute.  Am finalizat triatlonul într-o oră și 10 minute, cu un avans de șapte minute față de cel de pe a doua treaptă a podiumului”, a declarat, pentru GDD, Andrei Mititelu.

Sportivul Ion Bârnea din cadrul Asociaței San Montan Valea Jiului a participat la proba olimpică și s-a clasat pe locul 11 la Open.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza