Petrileanul EMANOEL ANDRONACHE / Liderul PRM Hunedoara, secretar executiv al partidului

303

Emanoel Andronache, liderul PRM Hunedoara, a fost ales, în cadrul congresului ce a avut loc sâmbătă la București, secretar executiv al PRM.

,,Tuturor celor care au visat că odată cu trecerea în eternitate a liderului nostru Vadim , P.R.M. se va prăbuși, le dăm o veste proastă: vom avea candidați pentru pentru consilii locale și primării în aproape toate localitățile din județul Hunedoara,, a declarat Emanuel Andronache, președintele PRM Hunedoara.

Liderul P.R.M. Hunedoara Emanoel Andronache a arătat că  închiderea minei Petrila se produce într-un moment în care P.R.M. nu are reprezentare în Consiliul local Petrila pentru ași putea face public poziția de împotrivire.

În cadrul Congresului de sâmbătă, au fost votate modificările propuse la statutul P.R.M., a fost aprobat un nou program politic cu care P.R.M. se va  prezenta în fața electoratului .Tot cu aceasta ocazie au fost alese noile structuri de conducere ale partidului, în urma votului exprimat președintele PRM fiind ales General (r) dr. Emil Străinu .

Rezoluția adoptată de Congresul P.R.M. a făcut o radiografie a  rolului și locului  pe care P.R.M. îl va avea în viața politică din România, respectiv ”partidul care constituie continuitatea siguranței naționale, a României copleșită de o clasă politică coruptă”.

Filiala  P.R.M.  Hunedoara a participat la Congresul P.R.M. cu o delegație de 16 persoane.

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza