Petrileanul FLORIN TURCAS contestă controlul judiciar

405

Consilierul local din Petrila, acuzat de contrabandă cu țigări, a contestat măsura controlului judiciar. Florin Țurcaș nu este mulțumit de faptul că a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile și contestă decizia instanței de la Petroșani. Același lucru îl fac și procurorii care au cerut arestarea preventivă a consilierului petrilean.

Florin Țurcaș, consilier local la Petrila, a fost ridicat, vineri, și apoi reținut pentru 24 de ore de către polițiștii hunedoreni. Sâmbătă a fost plasat însă cub control judiciar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, Darius Roman, Florin Țurcaș este cercetat pentru contrabandă-infracțiuni la Codul Penal și Codul Vamal.

Asupra lui Țurcaș, mai spune sursa citată, au fost identificate 70 de cartușe de țigări, prejudiciul creat fiind estimat la 9300 lei.

Țurcaș este cunoscut în localitate ca omul de afaceri specializat pe trafic de țigări, în urma acțiunilor desfășurate în ultimii ani de oamenii legii  fiind confiscate, în nenumărate rânduri, produse suspectate de contrabandă – țigări și alcool.

În actuala legislatură, Țurcaș face parte din grupul politic ALDE, acesta înscriindu-se cu câțiva ani în urmă în PC unde a ajuns după ce a fost și membru PDL.

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza