Petrileanul Hary Vochitoiu

252

Haralambie Vochițoiu: „Sunt anumite personaje care așteaptă la cotitură intrarea CEH în insolvență”

 

Senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu, a declarat, miercuri, la Petroșani, că există anumite ”personaje” care îşi doresc intrarea Complexului Energetic Hunedoara în insolvenţă.

”Sunt unele personaje care așteaptă la cotitură intrarea Complexului Energetic Hunedoara în insolvență. Nu voi accepta acest lucru. Sunt unele din zona politică, altele din zona sindicală. Voi avea grijă să fe cât mai repede deconspirați. Nu am azi toate argumentele, nu dețin exact dovezi. Există din păcate asemenea personaje ce trebuie eliminate din joc”, spune senatorul Haralambie Vochițoiu.

Potrivit sursei citate, e inacceptabil ca anumite persoane să dorească falimentul complexului doar pentru a duce la fier vechi componentele acestuia.

„Adică nu e normal ca de dragul de a tăia la fier vechi grupuri de la termocentrale să nenorocești o zonă. Acest complex este coloana vertebrală a economiei județului, trebuie tratat ca atare. Nu poți gândi tu că îl bagi în insolvență sau va ajunge în starea aia și să te bucuri că îl tai și îl duci la fier vechi”, a mai spus senatorul.

Vochițoiu a refuzat să ofere nume, rezumându-se doar la precizarea că persoanele la care face referire fac parte atât din mediul politic cât și din cel sindical.

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza