Petrileanul Hary Vochitoiu

222

Duminică 26 iulie a.c., la Biroul Parlamentar din Petroșani, am reunit la masa discuțiilor pe dl Liviu Marian Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, dl Sorin Marica, deputat PSD, dl Viorel Stancu, director general interimar al CEH, dl Aurel Anghel, directorul SNÎMVJ, dl Iulian Offenberg, consilier al ministrului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijocii şi Mediului de Afaceri și liderii de sindicat dl Adrian Jurca şi dl Petre Nica.
Această întâlnire a avut ca temă de discuție: „Situația mineritului din Valea Jiuluiˮ. S-a desprins ideea că specialiştii din minerit şi energie trebuie să pună, rapid, pe masa Guvernului un document complex, în care să arate ce aşteptări şi necesităţi au, dar mai ales ce soluţii se întrevăd. În ceea ce privește partea de dialog social, dl ministru Liviu Pop a promis că personal se va angaja pentru a răspunde solicitărilor venite din Valea Jiului.
Întâlnirea de astăzi s-a încheiat cu o conferință de presă unde, alături de dl. ministru Liviu Marian Pop, dl deputat Sorin Marica și dl consilier Iulian Offenberg, am prezentat principalele concluzii rezultate după discuțiile de astăzi și am răspuns întrebărilor formulate de ziariști.
Mulțumesc încă o dată dlui ministru și tuturor participanților care au dat curs invitației mele în încercarea de a găsi soluții privind viitorul Văii Jiului și a județului Hunedoara.

 

Comenteaza

Comenteaza