Petrileanul ILIE PADUCEL

276

Rectificare de proiect european la Petrila. E nevoie de lucrări în plus pentru a nu mai fi indundate casele de pe strada Șoimilor

 

Primarul orașului Petrila, Ilie Păducel, susține că în cadrul proiectului pe fonduri europene de modernizare a străzilor de la cap de linie Petrila-cap de linie Lonea, e nevoie de câteva lucrări care nu au fost prevăzute în proiectul inițial.

”Am fost în această dimineață (vineri dimineață-n.r.) cu constructorul, proiectantul  nu că e la Deva, cu angajați ai primăriei și am discutat cu cetățenii. Am stabilit un program de lucrări și se lucrează la el. Acest program presupune adâncirea rigolelor dintre cele două străzi și la rugămintea cetățenilor facem o rigolă prin curtea unei case, unde exista un canal, pentru a prelua și aceasta apele în cazul în care este nevoie”, a declarat, vineri, pentru GDD, primarul Ilie Păducel.

Potrivit edilului, proprietara prin curtea căreia trece canalul și-a dat acceptul scris pentru lucrări.

Edilul susține că aceste lucrări, care nu au fost incluse în proiectul inițial, vor fi suportate tot din bani europeni.

”Nu dăm bani de la buget. Nu se fac lucrări de amploare. Se vor face în cadrul proiectului pentru ca aceste lucrări să fie și mai bune decât până acum”, a mai spus Primarul.

Firma care a realizat proiectul tehnic, Sercotrans, este una apropiată, potrivit informațiilor GDD, grupului de firme apropiat de Mircea Ioan Moloț. Nu de alta, dar proiectele executate de Sercotrans sunt puse în practică de Drupo, Viva și Trans Construct, firme apropiate de fosta conducere a CJ Hunedoara- Mircea Ioan Moloț- Tiberiu Balint.

Știre în curs de actualizare.

Gazeta de dimineata

 

 

Comenteaza

Comenteaza