Petrileanul ION MIRCEA MICLEA

366

Mtii. Fagaras -Zona Portita Arpasului (Fereastra Zmeilor , unicat in Romana cat si in lume) cota 2175 m. Weekend placut stimati prieteni .Si nu uitati ! NATURA = SANATATE SI VATA .

 

Opreste DOAMNE clipa cu care masori eternitatea (citat Lucian Blaga) – Cu adevarat va spun , din propia mea experienta de montaniard , ca in momentul cand pui piciorul pe Vf. Vanatoarea lui Buteanu aflat la cota 2507 din Mtii Fagaras (Vanatare lui Buteanu dupa hartile topografice mai vechi) i-ti doresti cu ardoare ca ziua aceea sa nu se mai termine niciodata ,bucuria sufletulu-i este imensa Va invit dragii mei sa traiti si voi experienta mea pe care cu certitudine va ramane amprentata in inimile voastre .

Mtii. Fagaras Carpatii Meridionali – vedere de pe Vf. Vanatoarea lui Buteanu cota 2507 m. In plan indepartat se vede Vf. Negoiu zona vest cota 2535 m.(al doilea ca altitudine din Romania dupa Vf. Moldoveanu ) . Este senzational sa traiesti aceasta clipa a vietii , fiind strajuit la Est de cel mai inalt varf din Romania (Vf. Moldoveanu ) si la Vest de Vf. Negoiu (al doilea ca altitudine din Romania ) Cuvintele sunt de prisos dragii mei, las imaginea sa va incante privirea . Weekend placut stimati prieteni ! si nu uitati NATURA = SANATATE SI VIATA .

Ion Mircea Miclea

Comenteaza

Comenteaza