Petrileanul Monden

274

Miron Cozma, director de programe la Vătafu TV – o nouă televiziune care acum emite online

 

 

Miron Cozma este director de programe la Vătafu TV, post de televiziune deschis lângă Bucureşti şi care deocamdată emite online şi nu are angajaţi, fostul lider al minerilor urmând să înfiinţeze împreună cu patronul staţiei TV şi un post de radio, dar şi o editură unde îşi va publica poeziile.

Miron Cozma a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că este director de programe la televiziunea Vătafu TV, care deocamdată emite online.

„De aproximativ o săptămână televiziunea emite online. Preconizăm ca în trei luni să îi dăm drumul să emită şi prin cablu. A fost o problemă de relaţie între mine şi patron (patronul televiziunii – n.r.), Nicolae Vătafu, în sensul că nu am vrut să lucrez pe chirie. Astfel că el a construit la Popeşti-Leordeni ceea ce i-am cerut. Avem două intrări, una dinspre Berceni şi cealaltă dinspre centură. Avem şi locuri de parcare. Asta a fost important, deoarece eu când mă mai duceam pe la alte televiziuni nu aveam unde parca”, a declarat Miron Cozma.

El a mai spus că a ales acest loc pentru că este aproape de Bucureşti, unde „se dă ora exactă”.

„Am avut solicitări şi de la Timişoara să deschidem acolo televiziune. Sufletul meu este la Timişoara, pentru că acolo se află copiii mei, dar am ales locaţia aceasta deoarece este aproape de Capitală, acolo unde, aşa cum se ştie, se dă ora exactă. Avem o locaţie bună, avem grădină, am mâncat cireşe din grădină deja şi ce este cel mai important, nu plătim chirie”, a susţinut Cozma.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a precizat că au fost construite două clădiri – una de birouri, care nu este încă finalizată şi alta în care au fost amenajate şapte studiouri de televiziune.

„Nu avem angajaţi. Oricine are un proiect inetresant vine, îl discutăm şi dacă este bun, îl primim. Vom lucra pe bază de proiecte cu oricine doreşte. Sunt foarte mulţi oameni care doresc că vină la noi, avem solicitări din Maramureş, din Tulcea, din Moldova. Sunt oameni care vor să îşi spună păsul, sunt şi senatori care ne-au contactat. Mergem pe ideea de a angaja proiecte de emisiuni”, a mai spus Cozma.

El a mai precizat că nu este acţionar al televiziunii, ci doar ”angajat ca şef”.

”Am un cult împotriva afacerilor care se fac în România. Sunt doar angajat ca şef al televiziunii, eu nu fac afaceri. Nicolae Vătafu este cu banii şi semnăturile. Este geolog şi economist. Nicolae a fost în Corpul de Control al ministrului Minelor, ca geolog. M-a determinat să accept să lucrez cu el după ce mi-a arătat ce a scris pe blog când am fost arestat, şi anume că odată cu arestarea lui Miron Cozma urmează distrugerea mişcării sindicale şi a mineritului”, a explicat fostul lider al minerilor.

El a mai susţinut că pe viitor, împreună cu acelaşi patron, Nicolae Vătafu, doreşte să deschidă în acelaşi loc un post de radio, dar şi o editură unde îşi va publica poeziile.

De asemenea, Cozma a mai spus că numele televiziunii vine de la numele patronului, Nicolae Vătafu, dar şi ”de la cuvântul vătaf, care înseamnă şi căpetenie a căluşarilor”.

Adina Oşan – Mediafax, De La Dan Lungu Si Liliana Iedu

http://www.mediafax.ro

 

 

Comenteaza

Comenteaza