Petrileanul Monden

239

NECAZURI pentru Miron Cozma. Autorităţile au pus sechestru pe VĂTAFU TV

Televiziunea Vătafu TV, care emitea deocamdată doar online, deținută de Miron Cozma și de partenerul său, Ion Vătafu, a fost închisă ieri de autorități. Inspectorii de la Inspecţia Muncii şi cei de la autoritatea care reglementează transmisiunile spun că “televiziunea inchinata bunului Dumnezeu” a încălcat mai multe legi, informează click.ro

“Am luat o pauză timp de o lună, două, în care înregistrăm marca, ne plătim licenţa, rezolvăm grila, programele tv, tot ce avem noi de plată ca să fim în regulă, apoi revenim cu forţe proaspete. Probabil în septembrie, octombrie, direct pe cablu. Noi nu mai avem angajaţi, i-am dat afară din motive personale, financiare. Aparatura a fost luată acasă de unul dintre prietenii şi colaboratorii noştri”, a spus Miron Cozma, unul dintre patronii postului care se făcuse deja remarcat pentru emisiunea “Lovitura lui Mihai”.

Declarația de intenții VATAFU TV

Vatafu Tv este o televiziune inchinata bunului Dumnezeu.

Vatafu Tv este televiziunea ta ,aici se va auzi vocea ta , aici vei putea oricand sa intri in direct prin telefon, videotelefon ,camera web,Sms,Email, Skype.

Vatafu Tv este televiziunea care te invita sa-ti faci propria ta emisiune , avand , evident cultura necesara , un gram de curaj si spirit de roman, ajutati de realizatori nostri tv.

Vatafu TV va emite cu preponderenta onLine , care dupa noi este televiziunea viitorului , noua gama de televizoare avand incorporat internetul .

Vatafu Tv este un pariu pe care noi si telespectatorii nostrii il vom castiga .

 

Comenteaza

Comenteaza