Petrileanul Monden

256

EXCLUSIV | Viaţa lui Miron Cozma de după despărţirea de Marinela Niţu

Se pare că Miron Cozma a trecut peste despărţirea de marea lui iubire, Marinela Niţu, şi a început să socializeze. “Luceafărul huilei” a participat singur la o prezentare de modă, unde, pierdut printre spectatoare, şi-a clătit puţin ochii cu formele dezgolite ale graţiilor care i-au defilat pe sub nas.

“M-a invitat la eveniment Rita Mureşan personal. Am invitaţia pe telefon, să ţi-o arăt”, s-a grăbit să ne explice Cozma. “Am început să ies mai des acum, mai ales că am trecut peste despărţirea de Marinela. Ea a fost marea mea iubire, dar este un capitol încheiat”, îşi continuă el “pledoaria”. Dar ce a rămas în urma ei?

Triază cu grijă pretendentele

“Am de gând să candidez la preşedinţia ţării, este o promisiune pe care o fac poporului român şi tot ceea ce fac acum se rezumă la viaţa politică. Când voi ajunge preşedinte, peste patru ani, voi schimba numele ţării în Dacia şi imnul naţional, deoarece strofa unde se pomeneşte de Traian nu rezonează cu concepţia mea despre acest neam”.

În acest moment al vieţii lui, Miron spune că nu mai este interesat de femei şi că acum, deşi este un bărbat curtat, are în telefon o listă lungă pe care a denumit- o “Interzis F”. “Interzis femei”, traduce el repede pentru a nu lăsa loc interpretărilor. “În lista mea de telefoane denumită «Interzis F», am mai multe femei care mă caută şi o bârfesc pe Marinela. Eu nu agreez aceste lucruri, Marlene este o femeie pe care am iubit- o, o respect şi nu suport să o bârfească cineva. Este un mare artist al ţării şi trebuie apreciată”, spune Cozma.

http://www.libertatea.ro

Comenteaza

Comenteaza