Petrileanul Monden

475

Impăcarea anului în România! Miron Cozma s-a întors la fosta soţie cu care are doi copii

 

Dupa relatia esuata cu Marinela Nitu, Miron Cozma este pe punctul de a se intoarce in bratele primei sale sotii.”Luceafarul Huilei” face vizite din ce in ce mai dese la Timisoara, pentru a petrece mai mult timp cu mama celor doi copii ai sai.

Miron Cozma are o viata demna de poveste. A fost casatorit, a facut doi copii cu sotia sa, apoi a divortat pentru Marinela Nitu. Nu a apucat sa se bucure prea mult timp de povestea de dragoste pe care o traia cu cantareata, pentru ca in 1999 a fost condamnat definitiv pentru faptele comise in timpul Mineriadei. De dupa gratii, el a continuat sa tina legatura cu Marinela Nitu, careia i-a scris sute de poezii. In 2004, el a fost gratiat de Ion Iliescu si, desi toata lumea se astepta ca Miron Cozma sa se intoarca in bratele Marinei, el s-a casatorit cu avocata lui, de care a divortat dupa doi ani.

Miron Cozma si Marinela Nitu au implinit acum cateva zile 15 ani de cand s-au intalnit prima data

Nici bine nu s-a pronuntat separarea oficiala, ca liderul sindical a cautat-o pe Marinela si a convins-o sa mai dea o sansa relatiei lor. De atunci, ei au fost de nedespartit, ba chiar s-au si logodit in biserica, fara a trece, insa, pe la ofiterul starii civile.

S-a intors la prima lui iubire!

Desi apropiatii credeau ca cei doi nu se vor desparti niciodata, in luna februarie a acestui an, Marinela Nitu si Miron Cozma s-au despartit. Cantareata a marturisit ca se saturase ca iubitul ei sa miroasa a ceapa si a usturoi, in timp ce Cozma a marturisit ca se saturase sa fie tinut sub papuc si sa i se interzice sa asculte muzica in propria casa. A trecut cateva luni de atunci, iar Marinela a disparut cu desavarsire din viata publica. Nu acelasi lucru se poate spune despre „Luceafarul Huilei”, care si-a deschis o televiziune si continua sa socheze prin faptele sale.

 

 

In ceea ce priveste viata lui amoroasa, controversatul haiduc a inceput sa fie din ce in ce mai apropiat de prima lui sotie, femeia care i-a daruit si doi copii, o fata si un baiat. Cei doi au reluat legatura imediat dupa Paste, sarbatoare pe care a petrecut-o la Timisoara, alaturi de copii. De atunci, Cozma face vizite din ce in ce mai dese in orasul de pe Bega, pentru a petrece timp alaturi de fosta sotie. Apropiatii spun ca ei s-au apropiat extrem de mult si ar fi la un pas sa se impace.

http://www.cancan.ro

 

Comenteaza

Comenteaza