Petrileanul Monden

296

Televiziunea lui Miron Cozma s-a închis! Ce vedete au rămas fără pâine

 

Televiziunea lui Miron Cozma s-a închis după numai o lună de la deschidere. Pentru Vătafu TV, televiziunea „născută” printre găini, curcani, rațe și o salcie pe post de poartă, urmau să lucreze câteva vedete cunoscute din showbiz-ul românesc. Iată care sunt personalitățile care au rămas șomere.

Pentru televiziunea lui Miron Cozma urmau să filmeze personalități cunoscute care, după ce s-a închis Vătafu TV, au rămas fără pâine. Printre acestea se numără și Rita Mureșan, care urma să modereze un program despre modă și îngeri: „Rita Mureșan va avea o emisiune despre modă și una despre viața spirituală, ea practică și terapia cu îngeri”, declara Cozma în urmă cu numai câteva săptămâni.

Și Călin Popescu Tăriceanu ar fi urmat să colaboreze cu televiziunea lui Miron Cozma. Potrivit fostului lider al minerilor, politicianul ar fi avut o emisiune despre economie: „Suntem noi mici ca televiziune, însă creștem, și avem un plus. Nu stăm cu lacătul la gură, dezbatem nereguli, probleme și tot ce ține de populație. Tăriceanu probabil va vorbi despre economia țării, despre politică”, a mai declarat Cozma.

Cum s-a închis televiziunea lui Miron Cozma

Televiziunea lui Miron Cozma s-a lansat la țară, la Popești – Leordeni, printre animalele de la curte și cu o salcie pe post de poartă. Aceasta a fost închisă la mai puțin de o lună de la lansare de către autoritățile care reglementează transmisiunile și de către inspecția muncii: „Joi dimineață (16 iulie) am vrut să intrăm în sediu și era ușa închisă. Am fost anunțați că totul s-a terminat și nu ni s-au dat alte explicații”, a declarat Mihai Căldaru, jurnalist de investigații

Televiziunea lui Miron Cozma va reveni?

În ciuda evenimentelor recente, televiziunea lui Miron Cozma pare să se țină bine pe picioare. Cel puțin așa susține fostul „luceafăr al huilei”, care nu și-a pierdut deloc speranța: „Nu pot da chiar totul din casă, dar vă spun că am luat o pauză timp de o lună, două, în care înregistrăm marca, ne plătim licenţa, rezolvăm grila, programele tv, tot ce avem noi de plată ca să fim în regulă, apoi revenim cu forţe proaspete. Probabil în septembrie, octombrie, direct pe cablu. Noi nu mai avem angajaţi, i-am dat afară din motive personale, financiare. Aparatura a fost luată acasă de unul dintre prietenii şi colaboratorii noştri, pentru că sunt ale omului, noi nu am avut banii necesari să ne achiziţionăm tot ce trebuie, dar ne vom pune la punct şi promitem subiecte de actualitate. Ne vedem în toamnă. Licenţa o vom lua în Bulgaria cu drept de emisie pe România”. Astfel, există posibilitatea ca televiziunea lui Miron Cozma să revină pe micile ecrane chiar în acest an.

 televiziunea lui miron cozma
http://www.click.ro

 

Comenteaza

Comenteaza