Petrileanul Vasile Păduraru: Și de pe patul de spital continui protestul

246

Vasile Păduraru, liderul de sindicat de la mina Lonea, a declarat pentru Gazeta de Dimineață, că nu renunță la greva foamei chiar dacă este pe patul de spital. Păduraru afirmă că nu va face deplasarea la București, respingând astfel oferta ministrului Andrei Gerea.

”Continui protestul, chiar și dacă ar fi să fiu pe patul de spital. Nu mă las, nu renunț și nu mă duc la București. Refuz. Invitația a fost făcută prima dată de mine, ei să vină în Valea Jiului (premierul și ministrul Energiei-n.r.) să afle situația reală de la noi”, a spus Păduraru.

Liderul de sindicat susține că structura energetică mai are șanse de a fi salvată însă este nevoie de UNITATE, motiv pentru care le cere ortacilor care sunt în timpul liber să i se alăture.

”Ortacii mei din Valea Jiului, cei care sunt liberi, doar cei care sunt liberi ca să nu fie întrerupt lucrul întrucât noi știm că e nevoie de cărbune, să vină alături de mine în curtea Complexului Energetic Hunedoara, pentru ca împreună să ne apărăm locurile de muncă”, a spus Vasile Păduraru.

Liderul de sindicat afirmă că are semnale potrivit cărora atât mineri, cât și oameni simpli i se vor alătura protestului, urmând a intra și aceștia în greva foamei.

La ora transmiterii acestei știri, Vasile Păduraru se afla încă la Spitalul de Urgență Petroșani, unde a ajuns încă de la orele prânzului, din cauza problemelor cu tensiunea și glicemia, acesta fiind perfuzat.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza