Petrilenii, pe primele locuri la Cupa Ghiocel Târgu-Jiu

261

Sportivii de la Clubul Sportiv Inter Petrila ce practică tenis de masă  s-au clasat pe primele locuri la etapa națională „Cupa Ghiocel” ce a avut loc la Târgu-Jiu. Competiția derulată la sfârşitul săptămânii trecute la Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv, a concentrat peste 80 de sportivi de la cluburile din țară.

Petrileanul Andrei Mustocea (19 ani) a luat medalie de argint la seniori și Vasile Cătinean (29 ani) a obținut locul IV la seniori.

Cei doi sportivi participanți au și început deja pregătirea pentru următoarea competiție.

„Sunt mulțumit de rezultatul sportivilor de la Inter Petrila, însă suntem puțin supărați că am pierdut și finala mică și finala mare. Sper să ne revanșăm la următoarele competiții ce vor avea loc la Vâlcea și la Arad. Antrenamentele vor fi aceleași, dar vrem să insistăm mai mult pe psihicul sportivilor și pe concentrarea lor”, a declarat, pentru GDD, Dionisie Kis, antrenorul de la Inter Petrila.

Miza sportivilor este accederea pe primele locuri la turneul național de la Râmnicu Vâlcea plasat în data de 14 martie și la memorialul internațional ce va avea loc la Arad din 26 până în 28 martie.

Gruparea din Petrila se va baza la Vâlcea pe Silviu Stanciu, Andrei Mustocea, Vasile Cătinean și Dumitru Lazăr, care speră să ocupe podiumul.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza