Petroșani. A plătit aspru pentru că a furat un telefon

251

Pe principiul „hoțul strigă hoții”, un tânăr din Petrila a ajuns la spital după ce a fost agresat de mai mulți băieți ce au încercat să-și facă dreptate singuri. Petrileanul, în vârstă de 21 de ani, a reclamat la Poliția din Petroșani că a fost agresat fizic de mai multe persoane, dar nu a spus că și el la rândul lui a comis o infracțiune.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că băiatul din Petrila a fost împreună cu un prieten la sala de sport a unui liceu din Petroșani, la un meci de fotbal, de unde a sustras un telefon dintr-o geacă ce nu-i aparținea și a fugit.

„Tânărul a fost observat de mai multe persoane, iar proprietarul telefonului, un tânăr în vârstă de 26 de ani,  însoțit de mai mulți prieteni, l-au urmărit pe tânărul în vârstă de 21 de ani,  și după ce au recuperat telefonul, l-au agresat fizic. În urma consultului medical de specialitate, tânărul agresat a fost transferat de la secția de Urgență a Spitalului din Petroșani la Spitalul  Spitalului Judeţean din Deva”, comunică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

 

 

Comenteaza

Comenteaza