Petrila: Ploaia torențială a inundat o stradă. Pompierii petrileni au intervenit pentru a scoate apa

195

Strada Liliacului din Petrila a fost inundată în urma ploii torențiale ce a avut loc în cursul zilei de marți. Pompierii petrileni au intervenit pentru a scoate apa de pe strada respectivă pentru a nu ajunge în gospodăriile oamenilor.

 „S-a rezolvat problema, nu a fost atât de grav, vreo 10 – 15 găleți am scos de acolo. Ne-am deplasat la fața locului și era foarte puțină apă ce s-a strâns din cauza ploii, dar s-a rezolvat. Doar pe această stradă am intervenit”, au declarat, pentru GDD, reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila.

Mai mulți cetățeni au spus că apa le-a intrat până în curte, însă din fericire nu a ajuns decât până la baza construcției caselor.

„Într-adevăr încă nu sunt finalizate lucrările pe strada respectivă. Au venit pompierii, au scos apa, iar mâine vedem care este cauza acolo. Dacă se impune intervenim cu prioritate acolo. Suntem în program cu lucrările și efectuăm lucrări pe multe străzi din orașul Petrila, dar miercuri dimineața vom fi acolo să vedem care este problema”, a declarat, pentru GDD, Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Primarul orașului a spus că miercuri va merge la fața locului împreună cu cei care se ocupă de lucrările de reabilitare și asfaltare în zonă și în cazul în care există probleme cu scurgerea de apă le vor soluționa.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza