Popice. Balaban a impresionat în amicalul cu Serbia

289

 

de Loredana JUGLEA
Echipa de popice a României, pregătită de tehnicianul petrilean Marcel Dobrică, a susţinut două meciuri de verificare la juniori şi la seniori cu fosta campioană mondială Serbia.
Meciurile de verificare au avut la Târgu Mureş, la finele săptămânii trecute, acolo unde tricolo­rii au şi efectuat un cantonament centralizat.
La seniori echipa de popice a pierdut un meci şi a remizat în celălalt, iar juniorii au pierdut ambele meciuri de verificare. „A fost un test util pentru noi, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm. Sârbii au fost într-o formă de zile mari şi au doborât record după record. Eu mi-am putut face o părere despre adevărata valoare a lotului pe care îl am la dispoziţie”, a declarat Marcel Dobrică. Singurul popicar selecţionat de la Inter Petrila a fost Radu Balaban. Acesta a reuşit să impresioneze la jocurile juniorilor. „Balaban a primit o diplomă şi o cupă pentru cel mai bun jucător din competiţie la juniori, evoluţia lui fiind şi peste evoluţia jucătorilor sârbi”, a mai spus Marcel Dobrică. Lotul de seniori al României a fost compus din 10 jucători.

Comenteaza

Comenteaza