Popice / Eveniment reuşit la Petrila

283
de Loredana JUGLEA
Sâmbătă şi duminică, la sala de popice din Petrila, a avut loc Finala Campionatului Naţional pentru fete, eveniment la care au  participat 40 de sportive din ţară.
Petrila se află la cea de-a patra competiţie de acest gen pe care o găzduieşte. De organizarea evenimentului care a umplut sala până la refuz s-a ocupat antrenorul Interului, Marcel Dobrică. Campioană naţională la individual a ieşit  Nicoleta Trifan, urmată de Luminiţa Dogaru şi pe locul III – Cristina Sampson, toate trei de la Petrolul Ploieşti.
La proba de sprint, titlul de campioană naţională a fost câştigat de Luminiţa Dobre, Rapid Bucureşti, urmată de  Luminiţa Dogaru, Petrolul Ploieşti şi de Adela Ban de la Electro Târgu Mureş. La proba de tandem pe locul I s-au situat: Suciu şi Gyeresi de la Târgu Mureş. Pe locul al doilea s-au clasat Trifan şi Vişan de la Petrolul Ploieşti şi pe locul III Ban şi Birtalan de la Târgu Mureş.
„A fost un eveniment reuşit, la care a luat parte multă lume. Ne dorim ca pe viitor să mai avem parte de asemenea competiţii”,a  declarat Marcel Dobrică.

Comenteaza

Comenteaza