Prima realizare PSD Hunedoara. Directorul CEH, Daniel Andronache, numit subsecretar de stat la Departamentul pentru Energie

322

Daniel Andronache, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, a fost promovat în  funcția de subsecretar de stat.

Printr-o decizie semnată de primul ministru Victor Ponta, directorul general al CEH a  fost numit subsecretar de stat la Departamentul pentru Energie. Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Potrivit informaţiilor ministeriale, Daniel Andronache a vizat un post de secretar de stat la Economie și mai apoi la Energie. Negocierile purtate de PSD Hunedoara nu i-au fost favorabile celui care a condus CEH-ul timp de un an, perioadă în care compania și-a continuat declinul. Postul de secretar de stat de la Energie a fost ocupat, miercuri, tot prin decizia primului ministru, de Karoly Borbely (UDMR) cel care a mai fost secretar de stat pe vremea Guvernului Boc.

Prin promovarea lui Andronache, Complexul Energetic Hunedoara rămâne, până la o altă numire, fără director general. Cel mai probabil, până la numirea unui alt director general, CEH-ul va fi condus de un alt social democrat, Nicolae Drăgoi, directorul numit politic în funcţie la recomandarea PSD Lupeni.

Drăgoi este la acest moment director general adjunct la CEH și este cel care, în circa opt luni, a reușit să pună pe butuci o societate nou înființată, formată din minele considerate viabile. Tot pe mandatul lui Drăgoi, Sociateatea Națională a Huilei a atribuit licitații pe criteriul ”extremă urgență”. Contracte cu societatea huilei au primit și colegii de partid ai lui Nicolae Drăgoi.

La acest moment CEH se află într-un declin economic fără precedent.

Autor: Gazeta de Dimineata |

Comenteaza

Comenteaza