Primarul, florile şi femeile

267
de Ziarul Vaii Jiului
Împreuna cu colegii din organizaţia PNL Petrila, primarul Păducel a oferit o floare pentru doamnele din Asociaţia Pensionarilor Petrila şi le-a transmis mesajul său de sănătate, fericire şi linişte sufletească.
„Credeţi-mă că de mult nu am mai avut emoţii așa de mari. Mă aflu în faţa celor mai mari personalităţi, aş putea să spun, care sunt femeile, mai ales astăzi când este ziua dumneavoastră. În semn de respect şi preţuire pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi pentru familiile dumneavoastră, pentru oraşul Petrila, pentru sprijinul pe care l-aţi dat administraţiei locale, pentru faptul că dumneavoastră sunteţi cele care duceţi greul în familii, vă rog să-mi permiteţi să vă adresez, cu deosebit respect, cele mai sincere urări de bine, sănătate, dumneavoastră, familiilor dumneavoastră, tuturor celor care vă sunt dragi şi apropiaţi şi un sincer şi călduros La Mulţi Ani!  Vă iubesc şi vă respect, dragi doamne! Daţi-mi voie să vă spun că, în semn de prețuire și respect, am venit cu echipa de consilieri lângă mine pentru că meritaţi acest lucru şi acest merit îl au toate femeile din Petrila, din Valea Jiului şi din România”, le-a spus doamnelor prezente Ilie Paducel.
După periplul pe la decanele de vârstă ale Petrilei, echipa condusă de primarul petrilean s-a deplasat, la pas, prin oraş, oferind câte o floare tuturor femeilor pe care le-au întâlnit:
„Am încercat, împreună cu colegii mei din PNL Petrila, să aducem un zâmbet şi o floare pentru toate doamnele şi domnişoarele pe care le-am întâlnit la pas prin oraşul nostru. Pe cine nu am întâlnit le rugăm să ne scuze, dar le transmitem tuturor toată dragostea noastră”, a declarat primarul Păducel.

Comenteaza

Comenteaza