Priorităţile Primăriei Petrila: / Curăţenia de primăvară şi extinderea iluminatului public stradal

264
de Corneliu BRAN
Vremea bună, primăvăratică, a scos pe străzile Petrilei angajaţii primăriei şi pe aceia care-şi fac orele de muncă de la venitul minim garantat.
Curăţenia drumurilor, trotuarelor şi spaţiilor verzi reprezintă una dintre priorităţile săptămânii. O altă prioritatea este faptul că în două zone din Jieţ şi din Androneşti se lucrează la extinderea iluminatului public stradal, în urma unor solicitări venite dinspre familii care domicilieză în zonă.
„Am început să profităm de timpul frumos şi ne-am gândit că e vremea cea mai potrivită pentru o curăţenie generală a oraşului nostru, care să sperăm că va fi susţinută nu doar de angajaţii noştri, ci şi de marea majoritate a cetăţenilor. Chiar dacă încă nu e primăvară în calendar, în realitate avem temperaturi de luna martie, sau chiar aprilie, un bun prilej pentru toată lumea de a curăţa localitatea de murdăriile provocate de iarnă şi de frunzele veştejite rămase din toamna trecută. În paralel, am ţinut să mobilizăm oameni şi la două lucrări de extindere a iluminatului public stradal, e vorba de o zonă din Jieţ şi de o porţiune de pe strada Lunca din Androneşti, 15-20 de familii urmând să beneficieze cât de repede de acest lucru, în urma solicitărilor care au venit dinspre dumnealor. La acest capitol, iluminatul public stradal, nu ne vom opri aici, după întâlnirea de vineri cu specialiştii din minister şi de la ADR Vest pe proiecte europene şi cu primarii din cele două judeţe, vrem să întocmim un proiect de extindere şi modernizare a iluminatului public, cu finanţare europeană, oraşul Petrila având nevoie de aşa ceva”, ne-a declarat, marţi, primarul Ilie Păducel.

Comenteaza

Comenteaza