PRM Hunedoara pregătește strategia pentru alegerile locale

249

Reprezentanții Partidului România Mare din județul Hunedoara s-au întâlnit, vineri, pentru a pregăti strategia pentru campania electorală pentru alegerile locale din 2016. Deși mai este aproximativ un an, membrii PRM vor să se pregătească din timp și încep cu baza piramidei, aceea de a consolida organizațiile locale.

„Suntem în faza în care încercăm din punct de vedere organizatoric să vedem exact cum stăm, să prezentăm între regiuni informațiile, deja am discutat despre următoarea campanie electorală, vrem să schițăm liste de consilieri locali, candidați de primari, candidați de Consiliu Județean. Chiar dacă partidul a fost conceput ca fiind un partid mai mic sau cu valoare procentuală mai mică, cel puțin organizatoric noi vrem să fim la nivelul partidelor mari și să demonstrăm că există PRM”, a declarat, pentru GDD, Emanoel Andronache, președintele PRM Hunedoara.

În Valea Jiului există în consiliile locale ale localităților, un singur membru PRM, la Aninoasa.

„Pentru moment, la Lupeni susținem ideea de a avea candidat propriu. În funcție de ce decizii vor fi luate la nivel național și județean, noi la Lupeni vrem să avem candidați pentru funcția de primar și consilieri locali și sperăm ca și pentru Consiliul Județean să fie doi-trei candidați”, a declarat, pentru GDD, Ionuț Năsălean, președintele organizației PRM de la Lupeni.

Președinții de organizații locale din Valea Jiului pregătesc atent strategia ca membri Partidului România Mare să poată intra din nou în consiliile locale. Organizațiile din cele șase orașe ale Văii Jiului au prins contur, având în fiecare localitate membrii și simpatizanți ai partidului.

Una dintre cele mai bine închegate organizații este cea de la Petroșani, care are aproximativ 300 de membri.

În afară de două comune, Baru și Bătrâna, PRM Hunedoara deține organizații în tot județul sau măcar persoane de contact. PRM are în județ 15 consilieri locali.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza