PRM și-a stabilit candidații pentru cinci din cele șase primării din Valea Jiului

258

Conducerea PRM Hunedoara a anunțat că partidul a stabilit candiații pentru alegerile locale, singura necunoscută din Valea Jiului fiind candidatura de la Petroșani.

Președintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache, a declarat, joi, la Petroșani, că se cunosc cinci din cei șase candidați pentru primăriile din Valea Jiului. Doar la Petroșani nu există încă o nominalizare, aici organizația locală urmând să mai analizeze variantele.

”La Uricani va candida din partea PRM Felicia Neagu, la Vulcan va fi candidat Florian Ion, Gudacu Maria va fi candidatul de la Aninoasa, Ionuț Năsălean cel de la Lupeni. La Petrila, pentru că îmi place să spun că rămân un admirator al lui Corneliu Vadim Tudor, îmi voi depune candidatura la primărie”, a declarat, joi, Emanoel Andronache, liderul PRM Hunedoara.

Andronache a mai candidat pentru primărie și în urmă cu patru ani, însă acum spune că va avea sprjinul întregii formațiuni datorită poziției pe care o are, cea de președinte PRM Hunedoara.

”Cred foarte mult în șansa mea și de data aceasta fiind liderul organizației județene, am vorbit cu colegii și în ceea ce privește candidatura de primar, la Petrila voi fi sprijinit de tot județul. Dacă avem 2000 de membri, restul partidelor mari să se gândească că se vor confrunta cu poate nu 2000, dar peste 1000 de reprezentanți PRM vor fi pe străzi când va fi campania pentru primărie. Va fi probabil o campanie în care, dacă acum nu se dă o șansă reală candidaturii PRM, timpul va demonstra că lucrurile se pot schimba în favoarea noastră”, a mai spus Andronache.

Acesta a precizat că la Petroșani PRM va avea lista completă pentrul consiliul local, la fel ca și la consiliul județean.

Bugetul de campanie al PRM Hunedoara va fi reprezentat doar de cotizațiile membrilor, după cum spune liderul organizației județene. Totodată, Andronache a afirmat că pentru alegerile locale PRM Hunedoara și-a propus un scor de minim 5 la sută, cât reprezintă pragul electoral.

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza