San Montan / Concurs de ciclism și duatlon la Baru Mare

311

Mișcarea de toamnă se face cu San Montan. În cadrul evenimentului „Pedalează cu San Montan” din data de 24 octombrie, va avea loc un concurs de mountain bike, pe o distanță de 23 de kilometri, cu o diferență de nivel de 1.000 de metri și un duatlon format din bicicletă și alergare pe o distanță de 10,8 kilometri alergare și 16,2 kilometri bicicletă fără diferență de nivel.

„Organizăm aceste competiții pentru a încuraja lumea la mișcare. Este a doua ediție la mountain bike și prima ediție la duatlon. Încercăm să promovăm duatlonul și aici la noi, bineînțeles cu sprijinul Primăriei Baru și al primarului Daniel Răducanu. Participanții se pot înscrie pe site-ul sanmontan.ro, la fața locului, sau telefonic. Taxa de participare este de 60 de lei pentru participanții la mountain bike și cei de la duatlon individual. Pentru cei de la duatlon ștafetă, taxa este de 90 de lei”, a declarat, pentru GDD, Erika Santa, președintele organizației San Montan.

Organizatorii spun că așteaptă în jur de 100-150 de sportivi să participe la eveniment. Aceștia vor primi la finalul cursei premii în bani și premii constând în obiecte din partea sponsorilor, dar și două mese, una între cele două concursuri ( paste cu brânză) și una la final (specialitatea bucătarului). Cei din organizare spun că distracția nu va lipsi și că ar putea avea loc chiar și un program artistic.

Astfel, în 24 octombrie, cei care doresc să facă mișcare și să-și petreacă timpul liber în alt mod o pot face luând parte la cele două competiții sportive.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza