San Montan la “Castelul din Carpaţi”

256
de Loredana JUGLEA
Sportivii de la Clubul San Montan Petroşani au participat la semimaratonul “Castelul din Carpaţi”, un semimaraton de alergare montană şi bicicletă montană. Clubul petroşenean a  avut 15 sportivi în competiţia care a adunat, per total, 70 de concurenţi.
Rezultatele obţinute au fost mulţumitoare. Astfel, la juniori sub 18, Andrei Mititelu s-a clasat pe primul loc şi locul doi în clasamentul general, iar Iulian Boglea s-a clasat pe locul doi, ambii la concursul de bicicletă montană. Tot la bicicletă montană un comportament deosebit l-a avut Adrian Tuduriu. La alergare montană, juniori, Andrei Santa s-a situat pe locul al doilea, iar Lucian Labă, locul doi la categoria până în 40 de ani, în timp ce  Eduard Anger a venit pe poziţia a treia. La peste 40 de ani, Adrian Diaconu a urcat pe treapta a doua a podiumului, iar Ion Bârnea pe trei.
La feminin, la peste  30 de ani, Mirona Beţiu s-a situat pe locul al treilea. La peste 40 de ani, Daniela Vasiloancă a luat locul I la categorie dar şi în clasamentul general. Locul doi i-a revenit Georgetei Manolache,care a avut o prestaţie bună şi la Ciucaş, unde s-a situat pe locul trei. Elenei
Ştefănoaică i-a revenit poziţia a treia. Comportări onorabile au mai avut Marius Budai, Adrian Mărginean, care s-a aflat la primul său semimaraton. “Ocupanţii primului loc la bicicletă montană au primit cadou, din partea clubului San Montan, înscrieri gratuite la următorul concurs ce va avea loc la Baru Mare”,a declarat preşedintele clubului petroşenean, Erika Santa.

Comenteaza

Comenteaza