SC Edil Urban Serv SA lucrează de zor

330

Ca să-i susţină pe cei de la SC Edil Urban Serv Petrila, societatea de gospodărire a oraşului aflată în ograda consiliului local, Primăria oraşului Petrila şi primarul Ilie Păducel au dispus, cu acordul consiliului local, acordarea de lucrări care să susţină prin plăţi cheltuielile societăţii.

La aceste lucrări s-a cerut „calitate şi încadrarea în termene de execuţii stabilite”, după cum ne-a spus Vasile Costache, directorul SC Edil Urban Serv SA Petrila.
„Avem mai multe lucrări în momentul de faţă venite în sprijinul nostru de la primărie. În momentul de faţă lucrăm la canalizarea Şcolii Generale Cimpa. Avem lucrări la căminul cultural şi la biserica din aceeaşi localitate. Tot aici vom construi şi capela. Apoi, efectuăm curăţirea denisipatorului de pe Canalul Ludului. Mai sunt lucrările pe care le facem ori de câte ori este nevoie, mă refer la confecţionarea şi montarea de bănci stradale şi a stâlpilor de iluminat. De săptămâna viitoare ne vom apuca de repararea şi placarea scărilor din Cartierul Brătianu, unde vom turna şapă de beton, după care vom placa treptele şi vom ilumina zona, pentru ca seara să nu mai fie dificultăţi în coborârea sau urcarea acelor scări. În afară de aceste lucrări, vom mai avea în vedere în următoarea perioadă montarea unui panou pentru delimitarea judeţului, pe DN 7A, panou ce va fi montat la limita cu judeţul Vâlcea. Pe el va scrie şi Drum Bun!, pe o parte şi Bine aţi venit la Petrila! pe partea cealaltă şi va arăta foarte bine. Lângă casa de cultură vom monta un alt panou; este vorba de un panou turistic care va prezenta toate locurile de agrement sau de vizitat de către turiştii care vin. Nu în ultimul rând, ample lucrări de refacere făcute tot de noi anul acesta vizează refacerea obeliscului şi a fântânii arteziene din faţa casei de cultură, începând de la vatră şi placare până la tot ce ţine de partea de reparaţii. Lucrăm şi la reparaţiile garsonierelor degradate din fondul de stat de la blocurile 26 şi 33, precum şi la anveloparea a patru blocuri, câte unul de pe străzile 22 Decembrie şi 8 Martie şi două de pe strada Muncii. Iar ca să termin, pe lângă lucrările ce ţin de curăţenia oraşului şi de colectarea deşeurilor menajere, avem oameni care se ocupă şi în această primăvară de însămânţare cu iarbă a unor spaţii verzi, precum şi cu plantarea de flori şi toaletarea pomilor prin toată localitatea în spaţiile verzi publice”, ne-a declarat directorul Vasile Costache.

de Corneliu BRAN

Comenteaza

Comenteaza